25
feb.

Tabloul ” Silver lights”

Pentru cine este tabloul ” Silver lights”?

Pentru că ești un iubitor de frumos, te invit să privești tabloul ” Silver lights” și timp de câteva clipe observă ce te atrage sau ce îți place la această lucrare?
”Silver lights” este o pictură pe pânză cu dimensiuni generoase (136/100 cm), o piesă de artă unicat creată într-un timp în care îmi aminteam despre grânele coapte în bătaia vântului de noapte, pe când rodul e pregătit de cules și când Luna îl face să strălucească exact așa cum omul strălucește de bucurie pe când culege roadele muncii sale.
Lucrarea privită de aproape îți oferă un aspect texturat pe întreaga suprafață a picturii, care te conduce în direcții jucăușe și spontane, întocmai ca atunci când tu însuși te-ai plimba prin lanul de grâu în ceas de noapte. Posibil să nu știi numarul spicelor de grâu și nici cum e atingerea lor dar poți fi sigur că acum ai în fața ochilor tăi o opțiune clară la fel cum este contrastul dintre alb și negru.

Personalitatea acestui tablou se indentifică cu acele persoane care văd viața în noțiuni clare și pentru care cele două non- culori fac cea mai bună echipă când vine vorba de a se asorta și completa.

Nici o culoare nu oferă un atât de puternic contrast precum albul suprapus negrului și din acest motiv poți să așezi lucrarea atât pe un perete puternic colorat, cât și într-un ambient minimalist concentrat doar în combinația dintre alb și negru.

Alăturarea celor două non- culori este precum alăturarea dintre feminine și masculin, zi și noapte, cald și rece sau bine și rău, însă niciodată ele nu se confundă, ci se completează într-o perfecta armonie și echilibru.

Și cine nu caută asta?

Povestea tabloului ” Silver lights” cu cele 7 spice de grâu este precum a celor 7 zile din săptămână: fiecare își rezervă dreptul de a avea doza de mister și de neprevăzut. Fiecare zi are starea ei cu lucruri văzute în alb și negru dar care fac sens tocmai pe când te cuprinde liniștea nopții care te odihnește.