• Telefon: (+40) 745 305 801
  • Email: office@victoriart.ro

Despre mine


Se spune ca, un sambure ascuns intr-un mar este o livada pe care nu o poti vedea inca. Asa am fost si eu, un sambure nascut pe plaiuri maramureșene care am incoltit la Cluj și tot aici, in Liceul de Arte Plastice si in Univ. de Arte si Design, am inflorit profesional in mai multe ramuri ale artei: pictura de sevalet, pictura murala si conservare- restaurare.
Pasiunea pentru culoare si frumos a sadit in mine dorinta continua de a picta diverse teme, sa acord consilere in domeniul artei si cromatologiei, sa scriu articole si studii în reviste academice sau cărți de specialitate.
Dincolo de arta plastica, podoaba a sufletului meu, sunt pasionată de creșterea și dezvoltarea ființei umane prin mijloace artistice si culoare.

GÂND PENTRU TINE

Ceea ce vei citi se află deja in lucrarile mele. Vei privi armonii cromatice, vei simti emotii si adesea vei sta fata in fata cu gandurile mele ca intr-un dialog in care vei putea auzi dimensiunea frumusetii lumii inconjuratoare.
Aici, te invit sa parcurgi galeria mea de arta si sa-ti alegi un tablou potrivit nevoilor tale. Aminteste-ți ca fiecare lucrare este un produs unicat al imaginatiei mele si te asigur ca odata ce ai luat un tablou din galerie, ai ales si sa dai o mostenire celor dragi tie.
Daca vrei sa stii mai multe despre culorile din ambientul tau, sa fii ghidat cu referinte din spectrul dezvoltarii personale prin culoare sau daca vrei ca eu sa fiu creatorul unui proiect artistic dedicat tie, te invit la dialog.

Știu că esti aici pentru ca doar omul frumos este atras de frumos!

Ce spun clientii?

0
    0
    Cosul tau
    Cosul este golInapoi la shop