• Telefon: (+40) 745 305 801
  • Email: office@victoriart.ro

Politica de Returnare
Picturile achizitionate la distanta cu o firma de curierat se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
Returnarea picturilor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. In cazul in care picturile primite de la https://victoriart.ro sunt in stare perfecta si conform descrierilor prezentate pe site atunci suma inapoiata nu va include cheltuielile de transport implicate in returnarea comenzii.
Nu se accepta pentru returnare picturi care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Picturile care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii, se pot returna folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului. In urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate,clientul poate solicita returnarea contravalorii picturii.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul este golInapoi la shop