Inchirieri tablouri
13
dec.

ÎNCHIRIERE TABLOU

 

ÎNCHIRIERI TABLOURI

 

ÎNCHIRIERI TABLOURI – Te-ai gândit vreodată că poți închiria un tablou?

Victoriart vine cu această inițiativă și oferă lucrări de artă originale, pictate manual pentru ca oamenii pasionați de artă să se conecteze cu frumosul în medii diferite.

Ca artist știu că mulți oameni doresc să își decoreze pereții albi și fără viață, iar pentru că omul modern e într-o continuă schimbare, se întreabă adesea cum va arăta un tablou în birou sau dacă se potrivește cu mobila și alte accesorii din încăpere.

ÎNCHIRIERI TABLOURI

Serviciul de închiriere este o soluție simplă pentru a vedea și a simți care este cel mai potrivit tablou nevoilor tale. În acest mod îți permiți să te conectezi cu arta și o poți experimenta la alt nivel. Acum ai posibilitatea de a oferi o stare de bine angajaților tăi, clienților sau partenerilor care îți trec pragul și poți avea chiar o expoziție de artă particulară.

Din galeria Victoriart vei alege tablouri pentru a da o mai mare valoare ambientului dintr-un studiou foto, într-o locuință, într-un restaurant cu design special sau într-o sală de evenimente unde vrei să surprinzi participanții cu ceva absolut nou!

Dacă închiriezi lucrări semnate Victoriat, o poți face pt o perioadă de minim 3 zile iar despre tarife, termeni și condiții, ai la dispoziție datele noastre din secțiunea contact.