• Telefon: (+40) 745 305 801
  • Email: office@victoriart.ro

COLECTIA SILENT SANDS

Aflată permanent sub semnul căutării de noi forme de expresie, care să o definească față de sine și în raport cu cei din jur, Victoria Grădinar experimentează valențele materialelor moderne și amplifică potențialul latent al combinațiilor dintre acestea și alte materiale, mai puțin convenționale.

La polul pus al preocupărilor sale din domeniul picturii murale tradiționale, care folosește tehnici și materiale confirmate de secole de tradiție, picturile cuprinse în seria SILENT SANDS exacerbează falia existentă între două (cel puțin) tipuri de materialități, și anume limita bine definită dintre culoarea în pastă și nisip. Artista caută și pune în valoare contrastul violent dintre suprafețele plate, aproape lucioase ale culorii aplicate cu lama cuțitului de paletă și volumetria creată prin acumularea de straturi de granulații diferite.
Aplicarea culorii de o manieră aproape sculpturală conduce la efecte spectaculoase, de mare profunzime, transformând un banal suport de pânză într-o premisă perfectă pentru un detaliu de viață pulsând de emoție latentă.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul este golInapoi la shop