• Telefon: (+40) 745 305 801
  • Email: office@victoriart.ro

Consiliere prin artă și gândire creativă

Întâlnirile din cadrul atelierului Victoriart au scop să elibereze creativitatea oamenilor sau, mai general spus, se adresează oricui este interesat de o experiență care împletește cosilierea prin artă cu gândirea creativă.

Nu contează ce vârstă ai sau ce drum ai ales în viață, nu e prea târziu sau prea ludic să te joci cu vopsele în vederea sporirii creativității tale. Creativitatea e adevărata noastră natură și tot ce avem în jurul nostru este creație!
De cele mai multe ori creativitatea stă blocată între dorință și frică. Să fii creativ înseamnă să faci mereu alegeri noi iar asta trezește frica de necunoscut. Ca să trăim o viață creatoare trebuie să ne pierdem această frică iar în procesul de spargere a blocajelor noastre e necesar să procedăm blând și încet.

Reține că există o energie creatoare care vrea să se exprime prin tine, iar prin prezența ta în atelierul Victoriart îi permiți să facă primii pași spre deschidere ei. Prin practicarea picturii în acest mediu sigur, dedicat creației, îți poți hrăni creativitatea în viața personală ori în cea profesională. Pentru început e posibil să resimți un amestec de stări distincte dar odată ce pensula atinge culorile, tu îți vei oferi libertate și vei observa stabilirea unui sentiment de siguranță iar asta îți va permite explorarea creativității cu tot mai puțină frică.
Atelierul Victoriart este un loc liniștit și calm unde te conectezi cu o stare de bine și unde vei afla că puterea de creației n-are capăt.
Gândul depășeste forța și viteză luminii iar creația este un gând și apoi o stare!

0
    0
    Cosul tau
    Cosul este golInapoi la shop